top of page

Παρ 01 Δεκ

|

Θεσσαλονίκη

COVENANT (SWE) - LIVE IN THESSALONIKI

Οι εκπληκτικοί Σουηδοί της EBM επιστρέφουν στη χώρα μας για 2 ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη & την Αθήνα, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου.

COVENANT (SWE) - LIVE IN THESSALONIKI
COVENANT (SWE) - LIVE IN THESSALONIKI

Time & Location

01 Δεκ 2023, 9:00 μ.μ. – 02 Δεκ 2023, 3:00 π.μ.

Θεσσαλονίκη, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη 546 27, Ελλάδα

About the event

COVENANT (SWE) - LIVE IN ATHENS & THESSALONIKI

Οι εκπληκτικοί Σουηδοί της EBM επιστρέφουν στη χώρα μας για 2 ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη & την Αθήνα, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου.

Covenant! Ένα όνομα που υποδηλώνει κάποια μεγαλοπρέπεια και έναν ισχυρό δεσμό, στοιχεία που ανακαλύπτει κανείς στη μουσική & στους στίχους τους.

Ξεκινώντας ως όνομα, το Covenant ήταν ίσως λίγο φιλόδοξο για μια νεοσύστατη ομάδα εφήβων από τη νότια Σουηδία, με μοναδικό όπλο ένα στοιχειώδη ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αλλά κατέληξε να είναι εξαιρετικά ταιριαστό. Το αν στη συνέχεια η ζωή μιμήθηκε την τέχνη ή η τέχνη τη ζωή είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι ότι κατέληξε να συνοψίζει τέλεια το όραμα, το μεγαλείο και την αδελφοσύνη που είναι το ίδιο το συγκρότημα.

Από τη δημιουργία τους το 1988, την πρώτη κυκλοφορία τους (The Replicant) το 1992 & το πρώτο άλμπουμ (Dreams of a Cryotank) το 1994 έως και σήμερα, έχουν καταφέρει να έχουν ορκισμένο κοινό στις live εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Block 33 στη Θεσσαλονίκη & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Arch Club Live Stage στην Αθήνα, για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα όλα αυτά τα χρόνια, να μας ξεσηκώσουν με κομμάτια όπως το Like Tears in Rain, Bullet, The Men, Dead Stars, Ritual Noise και να τραγουδήσουμε μαζί τους…

“we are the only ones right now that are celebrating

and we are joining hands right now..”

https://www.covenant.se/

Discography:

1994 – Dreams of a Cryotank

1996 – Sequencer

1998 – Europa

2000 – United states of Mind

2000 – Synergy - Live in Europe

2002 – Northern Light

2006 – Skyshaper

2007 – In Transit - Live documentary

2011 – Modern Ruin

2013 - Leaving Babylon

2016 - The Blinding Dark

TICKETS

Share this event

bottom of page