Χριστόφορος Ζαραλίκος | Stream PackΤρεις παραστάσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου: «Όλα Κουλά», «The Zaralikos Show» και «Η Κιβωτός του Ζάρα» είναι πλέον διαθέσιμες διαδικτυακά από το HAH! Comedy σε τιμή πακέτου για να τις απολαύσει το κοινό στις οθόνες του όποια μέρα και ώρα θέλει!

«Όλα Κουλά»: Αμετανόητος και καυστικός μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στη θάλασσα (ή να τον χώσουν στην Ακρόπολη), ο ένας και μοναδικός Χριστόφορος Ζαραλίκος έρχεται για να μοιράσει γέλια και νόημα με νέο σπαρταριστό υλικό.

«The Zaralikos Show»: Σε ένα ασταμάτητο 90λεπτο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εξαπολύει τα βιτριολικά του βέλη προς πάσα αρχή, σατιρίζοντας όσα ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο – και όχι μόνο.

«Η Κιβωτός του Ζάρα»: Με τις οδηγίες του Γιάννη Κακλέα και κείμενα τα οποία συνυπογράφει με τον Πιτσιρίκο, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δίνει μια αξέχαστη παράσταση, γεμάτη πρόζες κι ανένδοτη σάτιρα. Μετά απ’ το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα (2018-2019), η «Κιβωτός», αποκλειστικά στο HAH!.ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ STREAMING PACK, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ: The Zaralikos Show Η κιβωτός του Ζάρα «Όλα Κουλά»

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ NA ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ BARCODE ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ACCESS CODE ΓΙΑ ΚΑΘΕ STREAM!